(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Paříž s broskvemi
Potřebné ingredience
KORPUS : 6 vajec, 20 dkg cukr krupice, 18 dkg polohr mouka, 3 lžíce kakaa, špetka prdopeče.
Krém: 4 pařížské smetany na šlehání (po 250ml), 4 tyčinky ledových kaštanů, 1 lžíce kakaa.
Poleva : 2 čokolády na vaření, 10dkg 100% tuk (Omega).
Broskve.
Postup přípravy
Šlehačku připravíme den dopředu. Šlehačku přivedeme k varu, přidáme do ní nalámané kaštany a kakao. Za stálého míchání necháme přejít varem. Za občasného zamíchání necháme vychladnout a dáme do lednice. Druhý den vyšleháme.
Korpus překrojíme, naplníme krémem a broskvemi. Krémem pomažeme celý dort, necháme vytuhnout.
Polejeme čokoládou a ozdobíme.
Korpus překrojíme, naplníme krémem a broskvemi. Krémem pomažeme celý dort, necháme vytuhnout.
Polejeme čokoládou a ozdobíme.
Detail.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
jeremy
(upraveno)
13. 2. 2011, 17:27
andol
(upraveno)
23. 7. 2010, 17:40
Ilonáček
(upraveno)
13. 9. 2009, 22:51
Pavluseee
(upraveno)
26. 10. 2009, 21:46
@Ilonáček
darinka30
(upraveno)
13. 9. 2009, 12:44
Pavluseee
(upraveno)
26. 10. 2009, 21:46
@darinka30